S.I.T.H*

    Acest articol urmeaza sa prezinte aspectul nedezvaluit pana in prezent al societatii ascunse EMO si sa dezvaluie cititorilor oribila conspiratie ce se desfasoara chiar sub ochii nostri, ai cetatenilor responsabili ce nu suspecteaza amploarea acestei miscari autotaietoare ce se intinde pe milenii pana in zilele noastre.
   Precum am dezvaluit in articolul precedent, primul reprezentant reprezentativ al EMO a fost Darth Vader, dar sa nu ne aventuram in a afirma ca acesta a creat curentul EMO sau ca a fost singurul iubitor de automutilare sau mutilare comuna al timpurilor sale; acesta facea parte dintr-un curent al epocii sale intergalactice, curent numit S.I.T.H. Aceasta miscare(S.I.T.H) implica existenta a EMO perechi, unul dominant, numit maestru si unul supus,numit discipol.Acestia, maestrul si discipolul, se avantau in orgii taietoare de vene bune pana cand discipolul reusea sa sa isi intreaca maestrul in "arta taierii venei pe lung" si il ucidea pe acesta din urma, el devenind la randul sau maestru Gilettte(TM)*. Discipolul putea deveni maestru si in cazul in care o alta persoana independenta de el, un asa numit "auslander"*, incerca si reusea sa il taie de moarte pe maestrul S.I.T.H.( e vrednic de mentionat ca acest lucru se intampla datorita faptului ca majoritatea "auslanderilor" nu aveau haine groase de iarna precum maestrii S.I.T.H (cf. StarWars) si fiind oameni practici ce traiau dupa proto legea arhiromaneasca "daca nu ai ia de unde este" isi urmau frigul din venele lor virgine si ii omorau pe acestia din urma fara mila).
   Rugam cititorul sa nu intre in panica si sa-si tina lamele in baie sau sub limba,dupa caz, cand o sa i se dezvaluie intreaga enormitate a complotului EMO. 
   Izvoarele istorice nu mentioneaza evolutia protosocietatii EMO pregalactice S.I.T.H spre societatea autotaietoare din perioada veche a omenirii dar putem reporni calatoria noastra de la continuatorul societatii EMO, adica societatea precrestina(!), care functiona dupa legea evoluata "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte", aceasta din urma mai ales datorita faptului ca in perioada precrestina preturile tratamentelor dentare au explodat si cel mai bun lucru pe care il putea face un om lipsit de un dinte era sa-i scoata si vecinului sau unul pentru a nu fi singur. Astfel s-a creat un lant al mutilarilor interpersonale ce poate fi inclus fara probleme in cadrul dezvoltarii istorice EMO.
                                                               Va urma..
 
*S.I.T.H -Societatea Internationala Taietoare Hemoglobina   
*Gilettte-Marca Inregistrata a DarthVader.Inc, daca folositi fara aprobare tinem aproape !
*Auslander-specie de humanoid care mananca lebede, jefuieste magazine pentru mancare si practica Yoga Ya Si Fugi.
Darth Vader (500000 B.k.U.a* - @499000 B.k.U.a )
         Cunoscut ca si tatal lui Luke Skywalker, el e primul EMO din istorie.A aparut ca si o figura proeminenta in timpul razboaielor Jedi si s-a remarcat prin uimitoarea capacitate de a se automutila folosind o lama de barbierit laser marca TTau(TM) (e vrednic de mentionat ca a folosit aceeasi lama toata viata datorita sentimentelor ce il legau de prima taietura).De-a lungul lungii sale cariere politice el s-a remarcat prin dorinta fierbinte de-al aduce pe fiul sau Luke in sanul propriului partid politic, incercand necontenit sa il ataseze si pe el de sabia sa marca TVreau(TM). 
Deviza politica a protodeschizatorului de vene Darth Vader era "Ma tai de placere, de ce nu si pe voi?",
ceea ce l-a facut oarecum nepopular pe planetele locuite de oameni.Sfarsitul vietii sale e incert datorita faptului ca realizatorii seriei in care e inclusa si epopeea vietii sale se razgandesc mereu si s-ar putea sa reinvie in orice moment, sau chiar sa recreasca precum rama dintr-o cicatrice nevindecata de la taietura de ieri !

*note de subsol(beci in limbaj popular)
  1.B.k.U.a -inainte de universul cunoscut in protolimbajul stramosilor galactici ai omenirii (engleza)
  2.Toate marcile(TM) mentionate in acest articol sunt aparate de Legea Drepturilor de Autor Galactica.Folosirea fara aprobare a acestor marci poate duce la inchisoare contraventionala intergalactica sau sodomizare in public, la alegerea celui pedepsit.
                                                               
 

Istoria EMO

  Pentru orice persoana interesata putin de istorie si avand un bagaj decent de cunostinte generale e evident de unde incepe istoria EMO..odata cu Star Wars ! Oare nu e Darth Vader Primul EMO din universul cunoscut? E evident ca raspunsul e da si va invit sa urmariti epopeea minunata a aparitiei/dezvoltarii CulturiiEMO in universul nostru si mai ales subtila incercare a EMO de-a transforma minunata societate capitalista moderna in praf si pulbere si nu de-aia buna de tras pe nas ;)

Disclaimer

  Va rugam iertati eventualele greseli de ortografie din articolele ce urmeaza, ele se datoreaza taieturilor de lama aplicate pe mana dreapta in perioadele de criza profunda ale spiritului meu EMO.
                                                                                                   Va multumesc anticipat!